به مناسبت ولادت امام جواد(ع) ۱۰ کتاب مفید و خواندنی در زندگانی و سیره این امام بزرگوار معرفی میشود.
۱- بخشنده غریب نوشته مهدی قزلی، انتشارات امیرکبیر
۲- آسمانیترین مهربانی نوشته مهدی شجاعی، انتشارات نیستان
۳- زندگانی امام جواد از ولادت تا شهادت نوشته محمدکاظم قزوینی، انتشارات یاس بهشت
۴ ـ صحیفه امام جواد نوشته جواد قیومی اصفهانی، انتشارات دفتر نشر اسلامی
۵- فرهنگ جامع سخنان امام جواد، انتشارات شرکت چاپ و نشر بین الملل
۶- محمدبن علی امام جواد، نوشته مرضیه محمدزاده، انتشارات دلیل ما
۷- نگاهی به زندگانی سیاسی امام جواد(علیه السلام)، نوشته سید جعفر مرتضی عاملی، انتشارات دفتر انتشارات اسلامی
۸- عصر ظهور، نوشته احمد قاضی زاهدی
۹- پیشوایان هدایت جوادالأئمه، نوشته سید منذر حکیم، انتشارات مجمع جهانی اهل بیت(ع)
۱۰- تحلیلی از زندگانی و دوران امام محمدتقی نوشته فضلالله صلواتی، انتشارات اطلاعات
برچسبها: کتاب امام جواد معرفی کتاب ائمه
تبریک
میلاد اسوه شکیبایی، تندیس تقوا و پارسایی، مشعل حق و حقیقت، جلوه جمال الهی و جلال کبریایی، الهام بخش اخلاص و معرفت حضرت جوادالائمه امام محمدِتقی، علیه السلام ، بر عاشقان شجره طیبه ولایت و امامت و رهپویان راه حقیقت مبارک باد.
میلاد سجاده نشین عالم معرفت و توحید، آیینه پرشکوه جمال و جلال خداوندی، مونس ملایک مقرب الهی، اسوه عرفان ربوبی، تبسّم رحمت معبود بر خلایق، مظهر مهر و عطوفت خداوند، حضرت جوادالائمه بر شما عاشقان ولایت و رهپویان خط امامت خجسته باد.
تولّد
حضرت امام محمدتقی علیه السلام میوه دل ثامن الحجج علیه السلام در دهم رجب 195 ق در مدینه منوّره زاده شد و بر شاخسار امامت شکوفا گشت. پدر بزرگوارش حضرت امام رضا علیه السلام و مادرش بانوی گرامی و بافضیلتی به نام «سبیکه» است که امام رضا علیه السلام او را «خیزران» نامید. حضرت همواره از ایشان به نیکی یاد کرده او را با تعابیری چون بانویی پاک دامن و بانوی بافضیلت نام می بردند.
برچسبها: میلاد امام جواد امام محمد تقی
فواید مطالعه و کتابخوانی در کودکان و نوجوانان |
|
حضرت علی علیه السلام می فرمایند: هر آن کس که با کتاب آرامش یابد ، راحتی و آسایش از او سلب نمیگردد. انسان موجودی کمال گراست و با سکون و سکوت سازگاری ندارد . او همیشه به دنبال راهی است که یک قدم پیش گذارد و گره ای از مشکلات خود بگشاید . بنابراین او برای پیشرفت در عرصه های زندگی ، احتیاج به شناخت کاملی از خود و جامعه دارد و باید با گذشته و اینده ارتباط برقرار کند. آئین مقدس اسلام ، فراگیری علم ودانش را عاملی برای رشد ، پویایی و تعالی جامعه برشمرده است . از پیامبر اسلام نیز روایت شده است : هر کس در جستجوی دنیاست باید دانش فراگیرد و هر کس به آخرت دل بسته است ، باید از علم بهره گیرد و هر کس دنیا و آخرت هر دو را می خواهد، باز هم گریزی از دانش آموزی ندارد . و درجای دیگر می فرمایند: اگر روزی بر من بگذرد که درآن روز به علم ودانش من افزوده نشود. آن روز روز مبارکی نیست. با کتاب خوب است که انسان شناخته می شود ، رشد میکند و برای حرکت آماده می شود. |